70-tallsfunkis

Vi snakker ikke bare oppussing. Her snakker vi totalrenovering! 70-tallsfunkis på over 200 kvadrat har blitt et moderne familiehjem med innholdsrike løsninger.

En frisk pust

Med malte vegger i Minty Breeze og perfekt lyssetting med spotter får man virkelig en følelse av friskhet. Noe nytt og oppfriskende. Med denne fargekombinasjonen står man fritt til valg av interiør.

Kjøkken fra Aubo – Venezia

Med sine stramme linjer og knivskarpe symmetri har de nesten majestetiske flatene og integrerte håndtakslistene for lengst gjort designet til en absolutt bestselger hos nordiske kjøkkenkunder. Et kjøkken med et uttrykk som tar over rommet og sprer en aura av orden, overskudd og høy klasse.

førkjøkken

Ugjenkjennelig

At dette er samme hus er ikke til å tro.

sokkel

Smarte valg av hvitevarer

Kjøkkenet er utstyrt med ventilator fra RørosHetta som er kjent for sin innovative teknologi og ikke minst sitt design. Her er modellen Cocktail tatt i bruk. Elegant skråstilt hette med myke avrundede hjørner.

servant

Gratis tegnetime

Planlegger du å etablere nytt kjøkken, bad, vaskerom, garderobe eller ildsted?

Hos Interiørsenteret får du skreddersydde løsninger basert på ditt budsjett, stil og funksjon! Du skal alltid føle deg trygg når du handler hos oss, for det er mye arbeid å planlegge, tilrettelegge og montere!

Vi hjelper deg fra du tar kontakt til løsningen er ferdigstilt, alt på et sted!