Bad

På lik linje med kjøkken, skreddersyr vi også ditt baderom. Ta kontakt med oss og bestill gratis tegnetime i dag!

Strøm fra Nygård

Moderne men samtidig klassisk modell med spilefronter i heltre eik. Her i natureik kombinert med Vangen eik. Strøm er også et veldig populært kjøkken.

Skuffeinndelere er praktisk og i likhet med skuffene, produseres de i heltre. Dette bidrar til svært god kvalitet og forlenger levetiden på skuffene.

Skuffeinndelerne kommer i flere bredder, er tilpasset skuffene og gir god orden og oversikt.

Strøm bad fra Nygård naturlig
Strøm-skuffeinndeler-bad

Vollan fra Nygård

Vollan er en modell med naturtro eikefinish. Dette badet passer utmerket sammen med blant annet Kulstad eller Vangen. Vollan fås også som kjøkken.

Vollan-bad-1246-1200

Fenix fra Aubo

Den spesialbehandlede overflaten til Fenix-høytrykkslaminatet har på få år blitt en stor hit blant de som kan bad. Du får også det beste fra to verdener.
Utseende og funksjon.

Fenix fås som et glatt skap med et helt enkelt designuttrykk med samme farge på dører og sider. Her kan du velge mellom 7 forskjellige laminatfarger. Fenix fås som kjøkken og du kan se flere detaljer her.

Gront-bad-FENIX-1920x1080-1

Gratis tegnetime

Planlegger du å etablere nytt kjøkken, bad, vaskerom, garderobe eller ildsted?

Hos Interiørsenteret får du skreddersydde løsninger basert på ditt budsjett, stil og funksjon! Du skal alltid føle deg trygg når du handler hos oss, for det er mye arbeid å planlegge, tilrettelegge og montere!

Vi hjelper deg fra du tar kontakt til løsningen er ferdigstilt, alt på et sted!