Garderobe

Skreddersydde garderober! Rival garderober har gode løsninger for slips, sko og hva det måtte være.

Mange valgmuligheter

Det er utrolig mange forskjeller på soverom, ganger, boder og andre steder folk ønsker garderobeskap. Takhøyde, skråvegger, skjeve gulv – det er nok av utfordringer ”der inne”. Derfor er Rivals garderobeløsninger like forskjellige som rommene kundene våre skal innrede. Og fargeutvalget er nærmest ubegrenset!

Det finnes en Norsk Standard så å si for alt – men virkeligheten er sjelden standard. Det bygges nytt, om, på og til; det skjøtes og legges på. Dermed endrer også utgangspunktet seg, enten vi snakker små, enkle garderober eller de store veggdekkende versjonene. Heldigvis for kundene våre, er vi like fleksible som boligene deres.

walk in rival

Aluminiums­profil

Her er våre bestselgende garderober med aluminiumsprofil. Se katalogside for flere alternativ.

Eller besøk RIVAL for flere detaljer!

hvitmelamin

Classic

Vår aller mest solgte skyvedør, og den klassiske og elegante skyvedørsgarderoben. Velg i mellom 5 omrammingsfarger og 23 forskjelige dørfyllinger. Alle våre skyvedører tilpasses dine mål, uten tillegg i prisen.

Garderobedører fra Rival

Light

Vår rimeligste skyvedør, og den enkle og stilrene skyvedørsgarderoben. Velg i mellom 3 omrammingsfarger og 20 forskjelige dørfyllinger. Alle våre skyvedører tilpasses dine mål, uten tillegg i prisen.
14.Skap under trapp.Diamant og sort alm.

Trend

En moderne og stilren skyvedør, med rette linjer og en av våre aller nyeste skyvedørsomramminger. Velg i mellom 3 omrammingsfarger og 24 forskjelige dørfyllinger. Alle våre skyvedører tilpasses dine mål, uten tillegg i prisen.

Det er dine rom som bestemmer tilbudet vårt!

Siden ingen rom er helt like, kan heller ikke garderobeløsningene som skal inn i dem, være det. Og nettopp fleksibiliteten, muligheten til tilpasning, enten du tenker form, tekstur, stil eller farger, er en av våre viktigste styrker.

Enten du vil ha skyvedører for rette eller skrå vegger, innredninger i standard seksjoner, innhold som trådkurver eller hyller, sidevegger – eller hvorfor ikke la soveromsbøkene få egne bokhyller å hvile seg i?

Rival leverer alt du trenger til rommet ditt – og det er rommet som bestemmer hvilke tilpasninger vi må gjøre for å få det til å se ut som du ønsker.

Skrå - sølv - grå grafitt

Malte skyvedører

Her er våre bestselgende garderober med malte dører. Se katalogside for flere alternativ.

Tradisjon 23 Mdf skrå.1.

Tradisjon

Rival TRADISJON MDF er vår mest tradisjonsrike skyvedør, og leveres i 9 ulike dørinndelinger og i den fargen du selv ønsker. Kombiner våre MDF malte skyvedører, med eller uten speil, og skap din helt egen skyvedørsgarderobe, en slik som ingen andre har. Alle våre skyvedører tilpasses dine mål, uten tillegg i prisen.

56323696_1651077898328172_1127111912253816832_n

Country

Country malt MDF – den moderne og stilrene skyvedøren, i akkurat den fargen du selv ønsker. 7 ulike dørmodeller, med eller uten speilfelter, valget er ditt. Alle våre skyvedører tilpasses dine mål, uten tillegg i prisen.

Fargevalg er helt opp til deg

Hvorfor skal du egentlig ha soverom i eggeskallhvitt? Eller i lys blått? Vi vet at psykologer og andre har sagt at duse farger roer sinnet når du skal sove – men hva med å slippe litt løs når du først innreder med nye garderobeskap?

Rival leverer skyvedører i materialene aluminium, heltre, melamin eller som malte dører – og det er de siste som gir de virkelig herlige mulighetene.

Rival Flexi Walk In Garderobe i Eik Nero.

En video fra av Pikant Media og Belinda Jacobsen!

Gratis tegnetime

Planlegger du å etablere nytt kjøkken, bad, vaskerom, garderobe eller ildsted?

Hos Interiørsenteret får du skreddersydde løsninger basert på ditt budsjett, stil og funksjon! Du skal alltid føle deg trygg når du handler hos oss, for det er mye arbeid å planlegge, tilrettelegge og montere!

Vi hjelper deg fra du tar kontakt til løsningen er ferdigstilt, alt på et sted!