Ild­sted

Med lang erfaring og sertifiserte håndverkere er vi opptatt av at din nye peis eller vedovn er noe du skal ha glede av i mange år.

Lang erfaring og sterk kompetanse

Ildstedet er Norges mest erfarne faghandelsgruppe innen varmebransjen.

Vi setter vår stolthet i å hjelpe deg finne riktig produkt til ditt rom. Med lang erfaring og sertifiserte håndverkere er vi opptatt av at din nye peis eller vedovn er noe du skal ha glede av i mange år. Enten du ønsker en service på din eksisterende ovn, eller ønsker å kjøpe ny ovn finner du dette hos oss.

Våre håndverkere bygger også peis som er tilpasset ditt rom. Kanskje ønsker du en romdeler, eller innsyn til flammene på flere sider? Vi har flere modeller som kan tilpasses ditt behov.

Mange er ikke klar over at vi også rehabiliterer din gamle pipe. Det kan være vanskelig og i verste fall brannfarlig å fyre i en defekt pipe.

Våre bestselgere

Det er mange ovner som gir god varme. Skal du ha en peisovn som skiller seg ut og gir perfekt innsyn til flammene må du imidlertid ha stålkontroll på detaljene.

Pizzaovn

Igneus serien er vedfyrte pizzaovner som er perfekt for utendørs matlaging. Ovnene har ekstra isolasjon for å kunne oppnå den høye temperaturen som kreves for å lage en perfekt pizza med sprø bunn.

Tjenester

Våre håndverkere bygger også peis som er tilpasset ditt rom. Kanskje ønsker du en romdeler, eller innsyn til flammene på flere sider? Vi har flere modeller som kan tilpasses ditt behov.

Noen varme råd fra ekspertene

Ildstedet er et naturlig samlingssted i enhver leilighet, hus eller hytte. Her henter vi varme og hvile året rundt, og det er viktig at vi trives med ildstedet vårt. Vi gir deg her inspirasjon og tips om fornyelse av peis og ovn. Hele ideen med en faghandel som Ildstedet er at du får all hjelp du trenger på ett sted.

Gratis tegnetime

Planlegger du å etablere nytt kjøkken, bad, vaskerom, garderobe eller ildsted?

Hos Interiørsenteret får du skreddersydde løsninger basert på ditt budsjett, stil og funksjon! Du skal alltid føle deg trygg når du handler hos oss, for det er mye arbeid å planlegge, tilrettelegge og montere!

Vi hjelper deg fra du tar kontakt til løsningen er ferdigstilt, alt på et sted!