Kjøkken

Du skal alltid føle deg trygg når du skal ha et nytt kjøkken, for det er mye arbeid å planlegge, tilrettelegge og montere kjøkkenet! Vi hjelper deg fra du tar kontakt til kjøkkenet er ferdigstilt, alt på et sted!

Finn din stil!

Interiørsenteret leverer kjøkken fra Aubo kjøkken fra Danmark og Nygård kjøkken fra Mosjøen i Norge. Vi har et bredt utvalg og her finner du modeller for å gi deg inspirasjon.

Dersom du ønsker kjøkken fra Interiørsenteret, byr vi på gratis befaring. Kjøkkenet leveres i ferdige moduler rett hjem, og Interiørsenteret kan ta seg av monteringen.

Lyse kjøkken

Her finner du kjøkken med rene linjer i høyglans og tradisjonelle kjøkken med utskårne profiler.

Mørke kjøkken

Gå inn i dybden på våre mørke modeller. Her er utvalget for de modige kjøkkenkjennere som virkelig tør å utfordre.

Naturlige kjøkken

Her er utvalget for deg som er på utkikk etter et nordisk kjøkkendesign der tre, spiler og naturlig utførelse er i fokus.

Fargerike kjøkken

Ønsker du et fargerikt kjøkken er det mange farger å velge i. Her finner du modeller som kanskje gjør det enklere.

Se våre online kataloger

Vi har samlet sammen massevis av herlige kataloger fra våre leverandører som du kan kose deg med på PC/mobil.

Nygård

Gode materialer, solid håndverk og dyktige mennesker må til for å lage et Nygårdkjøkken. I over 70 år har vi levert det vi stolt kaller kjøkken inspirasjon. Fordi vi er så trygg på kvaliteten i det vi produserer, leveres Nygårdkjøkken med 20 års garanti. Det er også godt for deg å vite at vi er et norsk selskap med norskproduserte kjøkkeninnredninger i Mosjøen.

For å skape et unikt, funksjonelt og vakkert kjøkken, gjør vi det aller meste på fabrikken vår i Mosjøen. Her starter designprosessen, som utføres i tett dialog med deg som kunde. Deretter går tegningene til produksjon. Både fronter, glass og skrog kappes og monteres her. I tillegg lakkeres og males de ulike komponentene. Når alt av knotter, dempere, vasker, heltreskuffer og annet er klargjort, leverer vi kjøkkenet ferdig til montering. Alle skap er ferdig sammensatt og hver enkelt seksjon er nummerert i samsvar med plantegning. Dette gjør monteringen av kjøkkenet rask og enkel når du mottar det etter 4–6 uker.

Da er det bare å gjøre klart for de første gjestene.

omnygård_12
omnygård_13

Aubo

AUBO står støtt på en grunnmur av nøyaktighet, ærlighet og anstendighet. Hos AUBO tar vi oss tid til å finne de helt riktige løsningene som gjør en forskjell i hverdagen din og som gjør kjøkkenet til den perfekte rammen rundt et godt hjemmeliv. Derfor legger vi fokus på å skape en perfekt balanse mellom form og funksjon, slik at estetikk, håndverk og byggekvalitet alltid går hånd i hånd. I tillegg til de rene linjene og den sterke funksjonaliteten AUBOs kjøkken henter fra stolte, danske designtradisjoner, kjennetegnes de også av dette samspillet mellom design og funksjon.

AUBO-personale-1024x1536

Gratis tegnetime

Hos Interiørsenteret får du skreddersydde kjøkkenløsninger basert på ethvert budsjett, stil og funksjoner! Du skal alltid føle deg trygg når du skal ha et nytt kjøkken, for det er mye arbeid å planlegge, tilrettelegge og montere kjøkkenet!

Vi hjelper deg fra du tar kontakt til kjøkkenet er ferdigstilt, alt på et sted!