Vaskerom

Gjennomtenkte
og trygge løsninger

Når alle de praktiske jobbene skal løses på ett og samme rom, kreves gode, gjennomtenkte løsninger på vaskerommet.

Bestill gratis tegnetime

Hvordan ser ditt drømmevaskerom ut?

Vaskerommet er husets mest praktiske rom. Et rom som skal løse mange oppgaver. Når alle de praktiske jobbene skal løses på ett og samme rom, kreves gode, gjennomtenkte løsninger og praktisk, funksjonell innredning av hver kvadratcentimeter.

Vist på bilde

Fronter Øyen hvit høyglans
Håndtak Krom / Art nr: 0209

Øyen fås også som kjøkken

Tilbehør vaskerom

Tips og ideer

Et vaskerom skal være et hyggelig og funksjonelt arbeidsrom med praktiske løsninger som holder orden i rommet. Enten du skal pusse opp selv eller sette bort jobben – her gir vi deg tips og ideer til funksjonelle produkter som inngår i et vaskerom.

Se katalog fra Nibu 1612112_P1

Vist på bilde

Fronter Toscana i fargen Industrial Grey
Håndtak Metro Stål

Toscana fås også som kjøkken

Toscana fra Aubo

Grovkjøkken, bod, vaske-, tørke og strykerom, oppbevaringsrom for yttertøy, sko, sportstøy og en ekstra inngang og gang for de som bor i huset.

Når alle de praktiske jobbene skal løses på ett og samme rom, kreves gode, gjennomtenkte løsninger og praktisk, funksjonell innredning av hver kvadratcentimeter. Og når vi først tilbringer så mye tid der er det jo best hvis rommet er hyggelig, innbydende og estetisk. Du kan jo gi dørene litt farge eller lage en hyggelig sitteplass hvor du kan knytte skoene før du går ut.

Se fargevalg og detaljer Toscana miljøbilde inspirasjon

Vist på bilde

Dører Siena S-0510-B90G
Benkeplate Laminat

Siena fås også som kjøkken

Siena fra Aubo

Selv om vaskerommet med sin Italia-inspirerte minimalisme kanskje ikke gjør så mye ut av seg ved første øyekast, så inviterer det likevel til å bli betraktet, beundret og berørt. Når du lar en håndflate stryke forsiktig over den myke og soft-matte overflaten, forstår du veldig godt hvorfor Siena er noe helt spesielt.

Noe helt unikt, uansett hvilken bygge- og interiørstil du vil tilpasse det til – nytt, gammelt, klassisk, avantgarde, rustikt eller romantisk.

Se fargevalg og detaljer Udtraeksstrygebraet-skuffe-bryggers-aubo

Gratis tegnetime

Planlegger du å etablere nytt kjøkken, bad, vaskerom, garderobe eller ildsted?

Hos Interiørsenteret får du skreddersydde løsninger basert på ditt budsjett, stil og funksjon! Du skal alltid føle deg trygg når du handler hos oss, for det er mye arbeid å planlegge, tilrettelegge og montere!

Vi hjelper deg fra du tar kontakt til løsningen er ferdigstilt, alt på et sted!

Bestill gratis tegnetime