Fargerike kjøkken

Interiørsenteret leverer kjøkken fra Aubo kjøkken fra Danmark og Nygård kjøkken fra Mosjøen i Norge. Vi har et bredt utvalg og her finner du modeller for å gi deg inspirasjon.

Siena

Når du lar en håndflate stryke forsiktig over den myke og soft-matte overflaten, forstår du veldig godt hvorfor Siena er noe helt spesielt.

Kulstad

Sofistikert og lekkert! Som alle Kulstad kjøkken får du stort utvalg i skuffer og skap

Vikdal

Skagerak

Har du noen gang opplevd å gå inn i et rom og følt at du virkelig liker deg der? At rommet inviterer deg til en helt unik tilhørighetsfølelse. Følelsen av å være hjemme. Akkurat denne følelsen er det som kjennetegner Skagerak-serien fra AUBO.

Sense

Sense kommer i et nydelig utvalg farger som utstråler både stil og mot. Sense er en av de best selgende kjøkkenseriene blant kjøkkenkjennere.

Fenix

Vi overdriver ikke når vi sier at Fenix har revolusjonert hele kjøkkenbransjen

Venezia

Noen kjøkken har med årene oppnådd en popularitet og status som gjør at de fortjener å bli kalt klassikere. Og så har vi kjøkken som har plassert seg enda høyere på designhimmelen. Venezia er ett av disse kjøkkenene.

Åsen

Vår retro modell Åsen er en sjarmerende modell med synlige hengsler i messing, aldret messing eller stål. Modellen kan leveres i din favorittfarge- fargeutvalget er stort!

Gratis tegnetime

Planlegger du å etablere nytt kjøkken, bad, vaskerom, garderobe eller ildsted?

Hos Interiørsenteret får du skreddersydde løsninger basert på ditt budsjett, stil og funksjon! Du skal alltid føle deg trygg når du handler hos oss, for det er mye arbeid å planlegge, tilrettelegge og montere!

Vi hjelper deg fra du tar kontakt til løsningen er ferdigstilt, alt på et sted!