Røros­hetta

Velger du RørosHetta, har du uendelige muligheter til å forme en kjøkkenhette helt etter din personlige stil. Du kan leke deg med materialer, former og farger i ubegrensede varianter.

Norskprodusert, miljøvennlig og tilstede

Historien om RørosHetta er også historien om verdensarvstedet Røros. Om hvordan man klarer å skape noe stort på en liten plass. Kobberverket i Bergstaden har i flere hundre år levert ingeniørkunst i verdensklasse. I den eventyraktige byen på fjellet har det tradisjonelle og det moderne gått hånd i hånd gjennom alle tider.

I Røros Metall har også kobberet fått spille hovedrollen. Innovasjonstankegangen har vært kjernen i familiebedriften fra dag én. Vi drar ut i verden på jakt etter inspirasjon, og omsetter internasjonale trender med lokal skaperkraft. Målet er alltid å lage verdens beste kjøkkenhette. Ved å kjøpe en kjøkkenhette fra RørosHetta vil du bidra til å utvikle norsk industrihistorie. Alle våre ansatte jobber med den største nøyaktighet og ”passion” for at du skal kunne få akkurat den kjøkkenhetta du ønsker til ditt hjem.

kobberirr_nyb

PREMIUM PRODUKT

RørosHetta One

One-nytt-tarn_3

Ventilator og platetopp i ett! One er et prisvinnende smykke på kjøkkenet, med ventilator og platetopp i ett.

Unik ventilator kommer 11 cm opp fra platetoppen og gir effektivt avtrekk gjennom svært høy lufthastighet. Røros One er vårt Premium-produkt, og den er et lite teknologisk vidunder. Når du ikke lager mat forsvinner ventilatoren helt ned i platetoppen. Den har lav innbyggingshøyde, bare 18,0 cm (uten glass) og gir maksimal plass i skapene under. Du velger selv om du vil at luften føres rett ut av huset, eller om du ønsker å kjøpe til resirkulasjons-kit slik at lukt absorberes via monoblokkfiltre.

Dette produktet er kun tilgjengelig hos premium selected dealers. Er du interessert kan du ta kontakt med oss.

Våre bestselgere

Crystall-60-lukket-LR-uai-1440x928

Crystall 1160/1180

Uttrekksventilator i 60 cm eller 80 cm bredde. Stilren uttrekksventilator med 3 forkantlister. Sølvgrå forkantlist som enkelt kan byttes ut til hvit eller sort forkantlist som følger vedlagt.

Stripe-FRH-sort-2-e1614265235934-uai-1440x1163

Stripe

Stripe er en av våre nyeste designmodeller og har raskt blitt populær. Denne får du som fritthengende eller veggmontert. Hetten produseres i stål og leveres i valgfri NCS-farge – med dekorlist i valgfri PVD-metall eller NCS-farge inkludert i prisen.

Tradisjonell og diskré

Tradisjon er vår herskapelige modell som aldri går av moten. Dette er håndverk på sitt beste, og gir kjøkkenet en helt spesiell atmosfære. Tradisjon leveres med RørosHetta Sense teknologien integrert i kjøkkenhetta. Se også Universal.

ventilator håndverk røroshetta
Tradisjon gir kjøkkenet en helt spesiell atmosfære og sier noe om håndverk på sitt aller beste.
ventilator tradisjonell røroshetta
Universal er en klassisk og vakker hette som oser av tradisjon.

Et smykke på veggen

Luna er som et smykke på veggen! Denne delikate, populære og allsidige kjøkkenhetten kan leveres i alle farger og metaller – velg det uttrykket som kler deg og ditt kjøkken best. Luna leveres med RørosHetta Sense teknologien integrert i kjøkkenhetta.

kobber ventilator røroshetta
Leveres i alle farger og metaller – velg det uttrykket som kler deg og ditt kjøkken best
Ventilator Luna RV fra Røros Hetta
Ventilator Luna i messing

RørosHetta Sense

Med vår nye teknologi, RørosHetta Sense, trenger du ikke ofre kjøkkenventilasjonen en tanke.

Du trenger bare å tenke på matlagingen – så sørger teknologien i kjøkkenhetten for resten. 11 innebygde sensorer sørger automatisk for optimalt osoppfang til enhver tid. All teknologi er skjult i kjøkkenhetten, slik at du kan velge det designet som passer deg og ditt kjøkken best. God ventilasjon er viktig for helsa vår. Den sørger for at matos og annen forurensning byttes ut med frisk, ren luft. Kjøkkenhetten din gjør derfor en avgjørende jobb for inneklimaet ditt. Vi vet imidlertid at mange synes det er vanskelig å bruke ventilatoren korrekt – og særlig å sette på riktig styrke til riktig tid. Dagens tette boliger kan gjøre det ekstra komplisert å sikre optimal luftutskiftning.

Bekymringsløst

Vi har valgt å gjøre kjøkkenventilasjonen helt bekymringsløs for deg. Som første produsent i verden har vi integrert 11 smarte sensorer i kjøkkenhetten. Kjøkkenhetten settes automatisk i gang, og tilpasser seg hele tiden mengden matos i rommet.

Med vår verdensnyhet RørosHetta Sense trenger du bare å tenke på matlagingen – så sørger teknologien vår for resten. Lydløst og bekymringsløst.

De 11 sensorene måler blant annet temperatur, organiske lukter, CO2, CO, partikkelnivå og fuktighetsnivå i lufta. Ved hjelp av en rekke ulike algoritmer, basert på et stort antall matlagingssituasjoner, vet den smarte kjøkkenhetten nøyaktig hvordan den skal respondere. Slik gir den optimalt osoppfang og inneklima til enhver tid.

Referanseverdiene er bygget på Verdens helseorganisasjons inneklimakart.

Rett ventilasjon til rett tid

Mange av oss skrur på ventilatoren for sent. RørosHetta Sense er i gang allerede før det begynner å dampe fra maten. Nivåene justeres deretter sømløst, slik at du kan nyte matlagingen.

Ventilasjonen etter at maten er servert, er også viktig for å få all matlukt ut av boligen – noe mange av oss glemmer. RørosHetta Sense lar derfor ventilatoren stå på også etter at maten er ferdiglaget, men i stillemodus for ikke å forstyrre måltidet.

Hetten kan også enkelt settes i brukerstyrt modus, dersom du ønsker å overstyre de automatiske innstillingene.

App med uendelige muligheter

I appen kan du følge med på luftkvaliteten, og på den måten sikre et best mulig inneklima. Du kan også overvåke og styre matlagingen – som å se hvor lenge maten har kokt med og uten lokk, eller hvilken temperatur du bør ha når du skal starte å steke biffen.

RørosHetta Sense er en naturlig del av et smarthjem, og kommuniserer med systemer som Apple Homelink© og Google Home©.

Produktkatalog 2021-2022 NO

Komfyrvakt redder liv

Nesten halvparten av brannvesenets utrykninger skyldes komfyrbranner, og komfyrvakt har vist seg å være en svært effektiv måte å forebygge brann på. En komfyrvakt varsler dersom kokeplaten blir for varm, og kutter strømmen dersom ingen responderer på varselet.

Vi har markedets mest avanserte komfyrvakt, som stadig videreutvikles. RørosHetta Sense sine egne varmesensorer gir i tillegg en ekstra trygghet, ved å varsle med lys og lyd dersom temperaturen blir for høy. Da får du også beskjed på telefonen din.

Sense-teknologien ligger skjult i kjøkkenhetten, slik at du kan velge det designet som passer deg og kjøkkenet ditt best.

Produkter med RørosHetta Sense

Alle hettene som leveres med Røroshetta Sense- teknologien, blir produsert på RørosHettas fabrikk på Røros. Hettene med den nye teknologien, har en rekke ulike design du kan velge mellom – men inni er de like.

Gratis tegnetime

Planlegger du å etablere nytt kjøkken, bad, vaskerom, garderobe eller ildsted?

Hos Interiørsenteret får du skreddersydde løsninger basert på ditt budsjett, stil og funksjon! Du skal alltid føle deg trygg når du handler hos oss, for det er mye arbeid å planlegge, tilrettelegge og montere!

Vi hjelper deg fra du tar kontakt til løsningen er ferdigstilt, alt på et sted!