Ventilator

Vi har mange ventilatorer å velge mellom. Vi tilpasser også farger og NCS ut i fra kundens ønsker.

Røroshetta

Unike design og funksjoner. Velger du RørosHetta, har du uendelige muligheter til å forme en kjøkkenhette helt etter din personlige stil. Du kan leke deg med materialer, former og farger i ubegrensede varianter. Vi skreddersyr kjøkkenhetter på millimeteren, og du får et funksjonelt design som pryder kjøkkenveggen. Vi er med på å sette den rette atmosfæren og sørge for ren luft i hjemmet.

ventilator håndverk røroshetta

Tradisjon

Herskapelige kjøkken går aldri av moten. Tradisjon leveres med RørosHetta Sense teknologien integrert i kjøkkenhetta.

Trend03

Trend

Eksklusiv hette for plassering fritt på vegg. Trend har RørosHetta Sense teknologien integrert i kjøkkenhetta.

Luna-90-kobber-RV-001-copy-1

Luna RV

Luna er som et smykke på veggen! Denne delikate, populære og allsidige kjøkkenhetten kan leveres i alle farger og metaller.

RørosHetta Sense

Du trenger bare å tenke på matlagingen – så sørger teknologien i kjøkkenhetten for resten. 11 innebygde sensorer sørger automatisk for optimalt osoppfang til enhver tid. All teknologi er skjult i kjøkkenhetten, slik at du kan velge det designet som passer deg og ditt kjøkken best. God ventilasjon er viktig for helsa vår. Den sørger for at matos og annen forurensning byttes ut med frisk, ren luft. Kjøkkenhetten din gjør derfor en avgjørende jobb for inneklimaet ditt.

Veggmontert

Vår veggmonterte ventilator er en moderne klassiker som passer alle kjøkken med en komfyr plassert ved veggen. Diskret eller mer avansert? Det spiller ingen rolle hvilken - de har alle funksjoner som garanterer at ditt hjem har en frisk og sunn miljø.

svart LFV619R

Lfv619R

700 Hob2Hood®-teknologi betyr at koketoppen automatisk kontrollerer ventilatorinnstillingene. Mens du lager mat, justeres viften i henhold til temperaturendringene dine eller hvis du begynner å bruke flere soner. Slik at du kan fokusere mer på tilberedning av deilige retter.

ventilator vegg

LFI769X

Takmontert 90 cm hette i rustfritt stål og glass. Touch-elektronikk med sensorstyring og LED-belysning. Ventilatoren er utstyrt med Hob2Hood® som kobler platetoppen trådløst til ventilatoren for automatisk utflufting. Breeze-funksjonen frisker opp luften nesten lydløst når du er ferdig med å lage maten. Det elektroniske berøringspanelet lar deg enkelt styre ventilatoren.

Gratis tegnetime

Planlegger du å etablere nytt kjøkken, bad, vaskerom, garderobe eller ildsted?

Hos Interiørsenteret får du skreddersydde løsninger basert på ditt budsjett, stil og funksjon! Du skal alltid føle deg trygg når du handler hos oss, for det er mye arbeid å planlegge, tilrettelegge og montere!

Vi hjelper deg fra du tar kontakt til løsningen er ferdigstilt, alt på et sted!