Rehabilitering

Har du fått fyringsforbud og lurer på hva du skal gjøre? Rehabilitering av skorstein er enklere enn du tror og langt billigere enn å bygge ny skorstein.

Risiko og brannfare

En skorstein som er defekt eller har mangler kan være brannfarlig, i verste fall kan du risikere skorsteinsbrann. I tillegg gir den dårlig trekk og problemer ved opptenning og det er vanskelig å fyre riktig.

pipe

Ferdig på én dag

Skorsteinsrehabilitering foregår utvendig, fra taket – renslig og uten inngrep i husets bygningsmessige konstruksjon. En skorsteinsrehabilitering starter gjerne med en grundig befaring og tilstandsvurdering i forkant og lar seg gjennomføre i løpet av en arbeidsdag. Med vårt reparasjonssystem rehabiliterer vi på en skånsom måte, uten demontering, riving og søl innvendig i boligen. Beboere i huset slipper å flytte ut eller gjøre spesielle tiltak i forkant av skorsteinsrehabiliteringen.

Vi har faglærte eksperter

Det er vanskelig for ufaglærte å se om en skorsteins tilstand er tilfredsstillende. Er du i tvil om din skorstein er skadet eller oppfyller kravene? Har du møbler eller andre utenpåliggende elementer installert mot din skorstein, kan dette øke risiko for brann. Da bør du kontakte Interiørsenteret eller brann-/ feiervesenet der du bor slik at de kan sjekke ut hva som bør gjøres.

Jøtul Accessories reparasjonssystem monteres enkelt i eksisterende skorstein. Du får en ”ny” skorstein med god trekk og lang levetid.

11056537_10153103026315270_4010222070108965020_n

Gratis tegnetime

Planlegger du å etablere nytt kjøkken, bad, vaskerom, garderobe eller ildsted?

Hos Interiørsenteret får du skreddersydde løsninger basert på ditt budsjett, stil og funksjon! Du skal alltid føle deg trygg når du handler hos oss, for det er mye arbeid å planlegge, tilrettelegge og montere!

Vi hjelper deg fra du tar kontakt til løsningen er ferdigstilt, alt på et sted!