Rene linjer

Vangen fra Nygård

Moderne og minimalistisk

Et minimalistisk og delikat kjøkken. Et tøft og unikt valg for den som vil skille seg litt ut.

Detaljer

Vangen fås i disse utførelsene

2000x1300_Vangen_4

Hvitevarer

Hvitevarer er en viktig del av et velfungerende kjøkken. Vi tilbyr hele sortimentet av hvitevarer og vifter/hetter fra Miele, Electrolux, AEG og Røros Hetta.

Venezia Mat Line fra Aubo

Høyt i designhimmelen

Noen kjøkken har med årene oppnådd en popularitet og status som gjør at de fortjener å bli kalt klassikere. Og så har vi kjøkken som har plassert seg enda høyere på designhimmelen. Venezia er ett av disse kjøkkenene.

Med sine stramme linjer og knivskarpe symmetri har de nesten majestetiske flatene og integrerte håndtakslistene for lengst gjort designet til en absolutt bestselger hos nordiske kjøkkenkunder. Et kjøkken med et uttrykk som tar over rommet og sprer en aura av orden, overskudd og høy klasse.

toender-4_72ppi_RGB-1024x768

Detaljer

Det finnes få kjøkkendesign som åpner for så mange kreative muligheter og vidt forskjellige uttrykk som Venezia gjør. Selv om de integrerte håndtakslistene er helt sentrale for både designet og funksjonen, kan du fortsatt la fantasien løpe løpsk med et stort utvalg forskjellige overflater, farger, kontraster og kanter.

Som en ekstra dimensjon for kjøkkenkjennere lever alle skapene i Venezia-serien opp til verdens eldste miljøsertifisering, BREEAM.

Inspirasjonsbilde Lyse kjøkken

Gratis tegnetime

Planlegger du å etablere nytt kjøkken, bad, vaskerom, garderobe eller ildsted?

Hos Interiørsenteret får du skreddersydde løsninger basert på ditt budsjett, stil og funksjon! Du skal alltid føle deg trygg når du handler hos oss, for det er mye arbeid å planlegge, tilrettelegge og montere!

Vi hjelper deg fra du tar kontakt til løsningen er ferdigstilt, alt på et sted!