Sembra

Naturtro modell i feelwood røkt tre. Denne nyheten har raskt blitt en veldig populær kjøkkenmodell.

Mørkt tre- eksklusivt og rått

Eksklusivt design, moderne uttrykk og en flott, tre overflate.

Det er flere grunner til at Sembra har en tendens til å tiltrekke seg oppmerksomheten i kjøkkenutstilling. Den vakre gløden av mørk, røkt eik. Den eksklusive følelsen av snekret kvalitet. Loddrette årringmønstre på overflatene. Det levende spillet i treets struktur. Bare for å nevne noe.

Du vil sannsynligvis skyve en hånd forsiktig ned Sembras dører og fortelle deg selv at «det er bare noe spesielt med tre». Og du vil sannsynligvis bli overrasket når kjøkkendesigneren forteller deg at Sembra er italiensk for «ligner» – og det er akkurat det det gjør.

De vakre overflatene i Sembra-serien er laget i feelwood med en unik teknologi som gjør det praktisk talt umulig å se og føle forskjellen.

Vist på bilde

Front Sense Sort

Hvitevarer i matt sort fra AEG
Blandingsbatteri  i aldret messing fra Quooker

Detaljer

Med Sembra er klassisk kjøkkendesign snudd på hodet. Bokstavelig talt. Her får du vakre overflater med loddrett årestruktur på dørfrontene.

Det faktum at Sembra både i utseende og ved berøring er en nesten perfekt etterligning av ekte eik, gir deg imidlertid en rekke svært merkbare fordeler.

For det første kan du nøye deg med å tørke overflatene med en fuktig klut hvis dørene har fått fingeravtrykk eller lignende. Ingen sliping, lakk eller treolje.

For det andre beholder det autentiske eikeutseendet sin vakre glød tiår etter tiår – selv om solen skinner inn i ditt nye drømmekjøkken.

Og for det tredje koster Sembra en god del mindre enn et kjøkken i massivt eiketre. En faktor som forsterkes av at det i dag er råvaremangel på bl.a. eik og dermed både forlengede leveringstider og økte priser.

Sembra-IntBrown_KK_TB22_05
Aubo sembra

Gratis tegnetime

Planlegger du å etablere nytt kjøkken, bad, vaskerom, garderobe eller ildsted?

Hos Interiørsenteret får du skreddersydde løsninger basert på ditt budsjett, stil og funksjon! Du skal alltid føle deg trygg når du handler hos oss, for det er mye arbeid å planlegge, tilrettelegge og montere!

Vi hjelper deg fra du tar kontakt til løsningen er ferdigstilt, alt på et sted!