Terna

Med nyheten Terna får du treets ettertraktede glød og et snekkerkjøkken sitt fingertrykte uttrykk. Du får også større designfrihet — og mindre pris.

Følelsen av snekkerkjøkken

Tre har alltid talt til kjøkkenkjennere med sine flotte årer og varme glød. Samtidig er det noe spesielt ved de karakteristiske, fingertrykte samlingene, som tilfører kjøkkenet noe sofistikert. En usmiskjennelig følelse av kvalitet og eksklusivt snekkerhåndverk, men også dyrt.

Vist på bilde

Dører Terna og Sense Varm Grå
Håndtak Circle Stål
Benkeplate Silestone
Vask Franke
Blandebatteri Franke
Hvitevarer Miele

Ekte eik. Bare tynnere

Som den første kjøkkenprodusenten i Danmark, har AUBO introdusert et prisvennlig alternativ til heltreskuffer med fingertrykte samlinger. Serien heter Terna, og er kjennetegnet ved at skuffedørene er kledd med tynnskåret finér av det fineste eiketre, og deretter mattlakkert.

De flotte fingertrykkene på Terna-dørene er skapt som et estetisk snekkeruttrykk ved å kombinere to forskjellige utskjæringer av eiketrefinér.

Flott å se på. Enkel å holde

Eiketrefinéren på Terna-dørene er overflatebehandlet med en matt lakk. Det er med på å understreke skuffedørenes eksklusive snekkeruttrykk. Samtidig gjør lakken det lett å holde dørene fri for fingeravtrykk og smuss.

En god kjøkkenmiks

Kjøkkentrenden går nå i retning av å mikse forskjellige materialer og farger for å skape nye, personlige uttrykk. Du kan derfor med ro kombinere dine Terna-skuffer i kjøkkenets underskap med høyskap, overskap, en kjøkkenøy eller enkelte underskap fra en annen AUBO-serie

På bildene er Terna-modulene mikset med elementer fra Sense-serien i den helt nye fargen Warm Grey.

Stor designfrihet

En finérkledd sponplate gir det nøyaktig samme naturlige uttrykket og individualiteten som et tilsvarende produkt i heltre. Du får flere muligheter for design og innredning av dine undermoduler i kjøkkenet. Terna-serien har to skuffedører i en modul hvor du oppnår et rolig og harmonisk uttrykk.

Kjøkkenkonsulentene hos din lokale AUBO-forhandler kan fortelle deg mye mer om de designmessige mulighetene med Terna.

Terna kjøkken aubo sittedel

Merk

AUBOs modell TERNA er et unikt produkt, fremstilt med god håndverksmessig utførelse av ulike naturmaterialer.

Alle naturmaterialer er unike, så på modell TERNA oppleves det med en variasjon i farger samt i plasseringen av de innsatte finerbitene.

Disse variasjonene bør sees på som en naturlig del av TERNA-produktet og kan derfor ikke danne grunnlag for reklamasjoner.

  • Terna aubo front

    Eiketrefinér

Terna-koekken-1

Gratis tegnetime

Planlegger du å etablere nytt kjøkken, bad, vaskerom, garderobe eller ildsted?

Hos Interiørsenteret får du skreddersydde løsninger basert på ditt budsjett, stil og funksjon! Du skal alltid føle deg trygg når du handler hos oss, for det er mye arbeid å planlegge, tilrettelegge og montere!

Vi hjelper deg fra du tar kontakt til løsningen er ferdigstilt, alt på et sted!