Steinsbekken Borettslag

Vi tar deg med inn i Namsos sentrum til et flott prosjekt som ble ferdigstilt i 2022.

Sted

Steinsbekken, Namsos

Utført

2022

Prosjekt

Kjøkken fra Aubo, montering, garderober fra Rival

Moderne og tradisjonelt

Første beboer har visuelt sett ikke gått mye bort fra layouten i standardløsningen, men har noen oppgraderinger her og der.

Fakta om kjøkkenet:

Kjøkkenet er et typisk L-kjøkken med overskap på én side. Her har kunde valgt kjøkkenmodell Aubo Sense i farge Onyx Grå, med mørk laminatplate og sorte stålgrep. Integrerte hvitevarer og kronen på verket er RørosHetta med sense-teknologien.

Grått kjøkken Aubo Steinsbekken Namsos

«Metro-fliser»

Selv om kjøkkenet er tidsriktig og moderne, har beboer valgt noen lekre fliser for å komplettere stilen. Disse flisene har en supertrendy «metro-look» med sine konisk slipte kanter. Denne beboeren har uten tvil skapt et personlig preg på kjøkkenet sitt, kanskje blir det en trend også?

Jeg er inspirert!

Steinsbekken Detaljbilde Fliser
Steinsbekken Detaljbilde Fronter

Sense

Som nevnt over, gikk beboer for et litt annet materialvalg på løsningen, nemlig Aubo Sense Onyx Grå. Det som er spesielt med Sense er at frontene er bokstavelig talt fløyelsmyke og likevel matt. Vi må også skryte litt av selve fargen Onyx Grå i NCS N-6500-S. Denne gråfargen er både nøytral og kjølig som nesten er synonymt med et rent uttrykk i hjemmet.

Totalt sett er dette et praktisk kjøkken med et moderne design som ikke dominerer over den åpne løsningen, men som gir kunden fritt spillerom for å uttrykke seg selv interiørmessig. Denne beboeren ønsket nemlig å dempe innredningen til fordel for sin interesse for kunst.

Smart, ikke sant?

Uvant men fornøyd

Beboeren var svært fornøyd med løsningen tross at det var uvant med mindre plass. Når man flytter fra en stor enebolig til en mindre leilighet, må man igjennom en stor prosess med å finne ut hva man kan eller trenger å ta med seg i ny bolig. Fordelen er jo at man starter på «blanke» ark og setter en ny standard. Oppbevaringsmuligheter finnes det alltids.

Hva synes du om kjøkkenet ditt da, hvordan er det å bo her?

– Jeg er veldig fornøyd. At det kanskje ikke er så stort er vel så, men det er jo noe man må venne seg til når man flytter fra stort til mindre, sier kunden.

Det som kunden spesielt var fornøyd med, var å gå for Quooker. Hva er det tenker du? Jo! Det er et blandebatteri som gir deg varmt, kaldt og kokende vann. Så her slipper du å frem med vannkoker og du slipper selvsagt å smøre deg med tålmodighet.

– Jeg er så glad for at jeg oppgraderte til Quooker! Nå kan jeg lage kaffe enda raskere!

Steinsbekken Detaljbilde Benk og Servant Quooker

Samme utgangspunkt, helt annen stil

Jeg tuslet videre til neste boenhet og den er jo i utgangspunktet veldig lik alle andre enheter, men likevel er det mye som skiller den ut.

Fakta om kjøkkenet:

Her har kunden valgt et U-kjøkken i kjøkkenmodell Venezia Matt Line. Integrerte hvitevarer og RørosHetta One Go i øya.

Steinsbekken Aubo Venezia Matt Line

Er dette samme leilighet?

For det første er jo kjøkkenet i en helt annen modell. Her ser du modellen Venezia Matt Line fra Aubo. Dette er nok en av de mest solgte modellene fra leverandøren da den utmerker seg med sine integrerte håndtakslister og knivskarp symmetri.

Her har montørene virkelig fått kjent på presisjonsarbeid og de har uten tvil bevist at dette er noe de mestrer!

Steinsbekken Aubo Venezia Benk og servant

U-kjøkken

For det andre har beboeren gått helt bort fra standard L-kjøkken og valgt et U-kjøkken som starter med høyskap spekket med herlige hvitevarer, brer seg videre med midtstilte overskap og avsluttes med en stor kjøkkenøy med overheng for ekstra sitteplasser.

Sjekk forskjellen fra første besøk til komplett kjøkken. Det har mye å si at noen «bor» i kjøkkenet og at det er god belysning.

Steinsbekken Aubo Venezia Førbilde
Steinsbekken Aubo Venezia Etterbilde

RørosHetta One Go

Kjøkkenøya ga store inntrykk første gangen jeg besøkte denne enheten. Jeg la umiddelbart merke til én spesiell ting; den eksklusive koketoppen fra RørosHetta. Den er så sømløs at man kan nesten ikke forstå at det er en ventilator.

Dette produktet er kun tilgjengelig hos premium selected dealers så ønsker du et tilbud på denne kan du kontakte oss.

Oppsummering

Hva synes jeg? Jeg elsker leilighetene, delvis fordi de er så spesielt utformet med skråvegger og skråtak over alt men mest på grunn av helhetsinntrykket man får av de åpne løsningene og vakker utsikt. Dette er leiligheter som alle kan trives i, uansett hva!

Denne kundecasen har gitt meg mye faglig påfyll, nye idéer og som sagt, jeg er inspirert!

Gratis tegnetime

Planlegger du å etablere nytt kjøkken, bad, vaskerom, garderobe eller ildsted?

Hos Interiørsenteret får du skreddersydde løsninger basert på ditt budsjett, stil og funksjon! Du skal alltid føle deg trygg når du handler hos oss, for det er mye arbeid å planlegge, tilrettelegge og montere!

Vi hjelper deg fra du tar kontakt til løsningen er ferdigstilt, alt på et sted!