Sømløst system med garderobe fra Rival

Har du skråtak så har vi garderobeløsningen! Alt lages etter dine mål. Dører og innredning lar seg tilpasse alle takvinkler og høyde på knevegg. Ved vår lakk avdeling blander vi vår egen lakk og kan i prinsippet levere dine dører i den fargen du ønsker deg. Velg fritt blant alle NCS fargekoder.

Sømløst system med garderobe fra Rival

Det er utrolig mange forskjeller på soverom, ganger, boder og andre steder folk ønsker garderobeskap. Takhøyde, skråvegger, skjeve gulv – det er nok av utfordringer ”der inne”. Derfor er Rivals garderobeløsninger like forskjellige som rommene kundene våre skal innrede. Og fargeutvalget er nærmest ubegrenset!

Du setter din standard

Det finnes en Norsk Standard så å si for alt – men virkeligheten er sjelden standard. Det bygges nytt, om, på og til; det skjøtes og legges på. Dermed endrer også utgangspunktet seg, enten vi snakker små, enkle garderober eller de store veggdekkende versjonene. Heldigvis for kundene våre, er vi like fleksible som boligene deres.

Tradisjon 23 Mdf skrå.1.

Hvilke farger vi tilbyr? Alle selvsagt

Hvorfor skal du egentlig ha soverom i eggeskallhvitt? Eller i lys blått? Vi vet at psykologer og andre har sagt at duse farger roer sinnet når du skal sove – men hva med å slippe litt løs når du først innreder med nye garderobeskap? Rival leverer skyvedører i materialene aluminium, heltre, melamin eller som malte dører – og det er de siste som gir de virkelig herlige mulighetene.

Ved vår lakk avdeling blander vi vår egen lakk og kan i prinsippet levere dine dører i den fargen du ønsker deg. Velg fritt blant alle NCS fargekoder.

Sort med grå grafitt garderobeskap skråtak

Ønsker du å gi dine klesfavoritter et verdig hjem?

Heltre garderober med gode løsninger for slips, sko og hva det måtte være.

Bestill time i dag for planlegging av garderobe.

Det er dine rom som bestemmer tilbudet vårt, ikke omvendt

Siden ingen rom er helt like, kan heller ikke garderobeløsningene som skal inn i dem, være det. Og nettopp fleksibiliteten, muligheten til tilpasning, enten du tenker form, tekstur, stil eller farger, er en av våre viktigste styrker. Enten du vil ha skyvedører for rette eller skrå vegger, innredninger i standard seksjoner, innhold som trådkurver eller hyller, sidevegger – eller hvorfor ikke la soveromsbøkene få egne bokhyller å hvile seg i? Rival leverer alt du trenger til rommet ditt – og det er rommet som bestemmer hvilke tilpasninger vi må gjøre for å få det til å se ut som du ønsker.

Classic Sølv.Hvit melamin 4 delt

Gratis tegnetime

Planlegger du å etablere nytt kjøkken, bad, vaskerom, garderobe eller ildsted?

Hos Interiørsenteret får du skreddersydde løsninger basert på ditt budsjett, stil og funksjon! Du skal alltid føle deg trygg når du handler hos oss, for det er mye arbeid å planlegge, tilrettelegge og montere!

Vi hjelper deg fra du tar kontakt til løsningen er ferdigstilt, alt på et sted!