Skap

En god funksjon er en del av kvaliteten. Skap med riktig innredning gjør det mer komfortabelt og vil gjøre kjøkkenet ditt mer ryddig og ikke minst mer oversiktlig.

Heltre skuffer

Med kjøkkeninnredning fra Nygård får du blant annet heltre i skuffene. Årsaken til det er at vi liker kvalitet. Og vi håper du gjør det samme. Vi har ulike heltre inndelere som gir fleksibilitet og full kontroll på alt innholdet og ikke minst ryddig i skuffene dine.

Når du trenger skuffer med mer plass er XL-skuffer tingen, disse har større dybde og plass til ekstra rom for oppbevaring.

skuffer_12

Miks-beslag

Med denne smarte løsningen får du kjøkkenmaskinen praktisk plassert. Dette beslaget fås for skap inntil 60 cm.

Miks-beslag fra nygård

Høyskap

De fleste høyskap med uttrekk fås i 30-60 cm.

IMG_4594

Hjørneskap

Noe av det som kan være vanskelig å komme seg rundt er hjørnene. Med vanlige firkantede elementer er det umulig å innrede hjørnet uten å kaste bort plass. 

Hjørneskap med Lemans uttrekk. Fås i forskjellige bredder. Dette er et perfekt alternativ til hjørneløsning for de som ikke ønsker karusell.

Komplett sett med uttrekksramme og 2 stk Planero hyller med trebunn og stålramme i lavagrå farge. Verktøyløs montering av hyller på ramme. Hyllene kan trekkes ut enkeltvis. Maks belastning pr hylle 25 kg. Trekkes ut mot venstre. Dør hengslet høyre.

57-karusell uttrekk 2697

Demonstrasjon av LeMans karusell fra Aubo

Sjalusiskap

Avfallsbeholdere kommer i en rekke størrelser med ulike plasseringsmuligheter, og bidrar til at kjøkkenet ditt blir både hygienisk og ryddig og du bidrar til et bedre miljø.

Vollan med sjalusidør

Gratis tegnetime

Planlegger du å etablere nytt kjøkken, bad, vaskerom, garderobe eller ildsted?

Hos Interiørsenteret får du skreddersydde løsninger basert på ditt budsjett, stil og funksjon! Du skal alltid føle deg trygg når du handler hos oss, for det er mye arbeid å planlegge, tilrettelegge og montere!

Vi hjelper deg fra du tar kontakt til løsningen er ferdigstilt, alt på et sted!