Skuffer

I en travel hverdag er orden og oversikt på kjøkkenet et must!
Når du multitasker med telefoner, barn, matlaging og moro, trenger du potetskrell og gryteskjeer på samme sted. Og helst hver gang.

Heltre skuffer

Med kjøkkeninnredning fra Nygård får du blant annet heltre i skuffene. Årsaken til det er at vi liker kvalitet. Og vi håper du gjør det samme. Vi har ulike heltre inndelere som gir fleksibilitet og full kontroll på alt innholdet og ikke minst ryddig i skuffene dine.

Når du trenger skuffer med mer plass er XL-skuffer tingen, disse har større dybde og plass til ekstra rom for oppbevaring.

Heltre skuffer Nygård kjøkken
bestikk blått kjøkken heltre

Kjøleskuff

Å lagre mat på riktig måte er selvsagt viktig, enten den skal oppbevares romtemperert eller kjølig, for eksempel i en praktisk kjøleskuff.

Kjøleskuffen er perfekt til det moderne, minimalistiske kjøkkenet med åpne rom og mye benkeplass. Her er kjølevarene dine praktisk plassert under benkeplaten i en romslig skuff som kan integreres i kjøkkeninnredningen. Kjøleskuffen består av to store skuffer som gir deg full oversikt over matvarene, og du har dem lett tilgjengelig der du står og lager mat. Du kan velge om du vil ha fronten i rustfritt stål eller i samme stil som kjøkkeninnredningen ellers. Genialt!

Kjøleskuff fra norcool nygård

Inndelere

Ulike inndelere gir fleksibilitet og full kontroll på alt innholdet og ikke minst ryddig i skuffene dine. Vi har alt fra enkle inndelere i plast til eksklusive inndelere i heltre.

Heltre inndeler skuff

Aubo

Her finner du utvalgte inndelere for skuffeløsninger som gir deg mange muligheter. Du kan se mer i den nydelige tilbehørskatalogen.

indvendig-skuffe-koekken-aubo

Innvendig skuff

Her ser du en innvendig skuff med inndelere i serien Orga-line som byr på mange muligheter. Det blir nesten som å spille tetris. Helt til venstre i skuffen ser du også integrerte dispensere med innebygde skjæreskinner til aluminiumsfolie og husholdningsfilm.

Denwood hjørneinndeler Aubo

Denwood

Bestikkinnlegg "Space Corner" i serien Denwood. Denne serien er i heltre eik og finnes også for vanlige skuffer. Det som er fint med denne serien er at du får moduler i forskjellige størrelser slik at du kan innrede skuffene etter ditt bruk.

Inndelere for: Krydder, kniv, bestikk og inndelere med store rom.

Krydderi-storrum-denwood-koekken-aubo

Heltre

Disse innleggene er tilpasset hver skuffebredde og fyller hele skuffens dybde. De er laget av heltre eik og finert bunn, som gir et elegant utseende.

Størrelser fra 40 cm til 100 cm bredde.

Inndelere for: Krydder, kniv, og bestikk.

Bestik-sort-plast-koekken-aubo

Soft Touch Sort

Standard inndelere i plast men med en delikat overflate som er enkel å rengjøre.

Størrelser fra 40 cm til 100 cm bredde.

Inndelere for: Krydder, kniv, og bestikk.

Sokkelskuffer-koekken-aubo

Sokkelskuff

Med Aubo-kjøkken får du også maksimal utnyttelse av plassen med sokkel-skuffer som gir deg et lite "mini-pantry".

Hjørne

De fleste kjøkken har hjørner og det er vanlig å sette inn hjørneskap med karusell-løsning, rett og slett fordi man tror det er det eneste valget man har. Vi har smarte hjørneskuffer som gir effektiv utnyttelse av hjørner. Fås i ulike størrelser.

Hjørneskuff fra Nygård

Kildesortering

Avfallsbeholdere kommer i en rekke størrelser med ulike plasseringsmuligheter, og bidrar til at kjøkkenet ditt blir både hygienisk og ryddig og du bidrar til et bedre miljø.

Tilbehrskatalog
skuffe-skraldespand-koekken-aubo
33-soppelsorterer-1835
smarteløsninger_14
smarteløsninger_17

Gratis tegnetime

Planlegger du å etablere nytt kjøkken, bad, vaskerom, garderobe eller ildsted?

Hos Interiørsenteret får du skreddersydde løsninger basert på ditt budsjett, stil og funksjon! Du skal alltid føle deg trygg når du handler hos oss, for det er mye arbeid å planlegge, tilrettelegge og montere!

Vi hjelper deg fra du tar kontakt til løsningen er ferdigstilt, alt på et sted!