Kjøkken

Interiørsenteret leverer kjøkken fra Aubo kjøkken fra Danmark og Nygård kjøkken fra Mosjøen i Norge. Vi har et bredt utvalg og her finner du modeller for å gi deg inspirasjon.

Aspåsen

Skog

Skog fra Nygård har klassiske fronter med rene linjer. Modellen kan males eller behandles etter eget ønske. Man kan også få kjøkkenet med omramming og fremskutt sokkel.

Toscana

Med de klassiske, karakteristiske utskårede dørene får kjøkkenet en landlig romantikk og herskapelig eleganse.

Vollan

Vefsna

Strøm

Et stilig kjøkken som vil bli lagt merke til, med spilefronter i heltre eik. Modellen er moderne, men gir samtidig kjøkkenet et klassisk uttrykk.

Black Oak

Et sort kjøkken krever mot. Derfor velges Black Oak også først og fremst av kjøkkenkunder som vet at sorte elementer viser mindre og gir kjøkkenet et ganske spesielt preg.

Stone Oak

Terna

Med nyheten Terna får du treets ettertraktede glød og et snekkerkjøkken sitt fingertrykte uttrykk. Du får også større designfrihet — og mindre pris.

Kjærstad

Et moderne men tradisjonellt kjøkken spekket med muligheter, enten du bor i en leilighet eller et stort hus

Andås

Skaret

Vikdal

Oak Line

Når du ser Oak Line, blir det garantert kjærlighet ved første blikk. Og ved første berøring. Du kommer ikke til å være den første.

Marka

Melinga

Siena

Når du lar en håndflate stryke forsiktig over den myke og soft-matte overflaten, forstår du veldig godt hvorfor Siena er noe helt spesielt.

Kulstad

Sofistikert og lekkert! Som alle Kulstad kjøkken får du stort utvalg i skuffer og skap

Sense

Sense kommer i et nydelig utvalg farger som utstråler både stil og mot. Sense er en av de best selgende kjøkkenseriene blant kjøkkenkjennere.

Fenix

Vi overdriver ikke når vi sier at Fenix har revolusjonert hele kjøkkenbransjen

Øyen

Unik

Kundene våre forstår bedre enn de fleste at det ikke alltid er prisen som bestemmer det arkitektoniske uttrykket. Bare se på UNIK-serien.

Nordic

Noen kjøkken har en helt spesiell evne til å passe inn i så godt som alle slags bygg. Nordic er akkurat en slik modell.

Skagerak

Har du noen gang opplevd å gå inn i et rom og følt at du virkelig liker deg der? At rommet inviterer deg til en helt unik tilhørighetsfølelse. Følelsen av å være hjemme. Akkurat denne følelsen er det som kjennetegner Skagerak-serien fra AUBO.

Åsen

Vår retro modell Åsen er en sjarmerende modell med synlige hengsler i messing, aldret messing eller stål. Modellen kan leveres i din favorittfarge- fargeutvalget er stort!

Vangen

Selv om dette er et minimalistisk kjøkken er det også et tøft og unikt kjøkken for den som vil skille seg litt ut.

Modena

Selv om designerne våre skapte serien for nesten tjue år siden, er de rene, glatte overflatene fortsatt en storfavoritt hos kjøkkenkunder i alle typer boliger.

Venezia

Noen kjøkken har med årene oppnådd en popularitet og status som gjør at de fortjener å bli kalt klassikere. Og så har vi kjøkken som har plassert seg enda høyere på designhimmelen. Venezia er ett av disse kjøkkenene.

Napoli

Hvis du er ubesluttsom, bør du nok være forsiktig før du kaster deg over Napoli-serien. Her får du et hav av muligheter når det kommer til farger på både dører og kanter.

Gratis tegnetime

Planlegger du å etablere nytt kjøkken, bad, vaskerom, garderobe eller ildsted?

Hos Interiørsenteret får du skreddersydde løsninger basert på ditt budsjett, stil og funksjon! Du skal alltid føle deg trygg når du handler hos oss, for det er mye arbeid å planlegge, tilrettelegge og montere!

Vi hjelper deg fra du tar kontakt til løsningen er ferdigstilt, alt på et sted!